Gewicht weer omlaag

Sinds een paar weken het wandelen weer opgepakt (zie filmpje, lekker 10km gewandeld) en sinds enkele dagen ook weer eens even op het eten letten. En met resultaat: -1,4 kg. Het begin is er weer 👍🏻 en dat geeft moed om de strijd tegen de kg’s te voeren.

Geen extreme maatregelen, geen dieet waar je niks meer mag. Ik let gewoon op de porties. Wel laat ik frisdrank en snoep weer eens even achterwege. Wel lastig de eerste dagen. Helaas waren die ‘slechte’ gewoontes er weer in geslopen. Van een glaasje fris, naar 2, naar de fles naast de salontafel. En hetzelfde geldt voor snoep, van eentje naar een paar, naar de zak op tafel. Maar dat is weer eens even voorbij 😉.

Als het resultaat blijft komen, dan heb ik de stimulans om door te gaan. En gelukkig steunen mensen in mijn omgeving en collega’s mij. Dankjewel daarvoor 👍🏻