Positief zijn en blijven

“moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen”

Ik denk dat de quote hierboven absoluut waar is. Als ik mijn persoonlijke situatie bekijk dan is de weg naar versie 2.0 van mijzelf niet bepaald makkelijk. Veel bewegen, kleinere porties eten, ongezonde snacks en frisdrank achterwege laten. Het gaat, maar wel is het zo nu en dan lastig. Zeker als je voor de ijskast of (zoals bij mij thuis) voor de snoep lade staat en de kids wat lekkers krijgen, dan ligt het allemaal binnen handbereik, gewoon voor het grijpen. Niemand kan me tegenhouden om even een half chocolade paashaasje te pakken of wat koekjes uit de doos te pakken. De enige die invloed heeft, dat ben ikzelf..

En tot nu toe heb ik de verleiding kunnen weerstaan, maar dat was zeker niet gemakkelijk. Maar mede door de goede resultaten qua gewicht, de verbetering van de diabetes waardes en door de vele positieve reacties van mensen om mij heen of op sociale media, heb ik de kracht om het te laten. Om nee te zeggen tegen de verleiding en mezelf te pushen om door te gaan.

Overweldigend alle positieve reacties die ik de afgelopen dagen heb mogen ontvangen, ruim 1100+ positieve reacties 😀. Daarom wil ik zeggen: dankjewel 👍🏻, dankjewel allemaal die mij steunen en aan iedereen die zich kan identificeren met o.a. overgewicht, diabetes of andere problemen, die hieruit kracht of inspiratie halen en hiermee hun voordeel kunnen doen. Dankjewel en samen gaan we er komen. Dankzij jullie blijf ik positief en gaat het werken aan versie 2.0 van mezelf een stuk makkelijker.

Reageer hieronder als je iets wil vertellen over jezelf en of je wat kunt met mijn website en vooral wat je een waardevolle toevoeging lijkt of wat je nog weten wil. Laat ons allemaal lotgenoten worden, we gaan samen deze strijd aan, samen staan we sterk 😀👍🏻