Wandelen en meer

Sinds begin maart aan het wandelen en het begint zijn vruchten af te werpen en zichtbaar te worden. Mijn kleren zitten beter en afgelopen week had ik zelfs een overhemd aan dat al jaren (lees pakweg 6 jaar) in de kast hing. Nu zaten de knoopjes wel weer mooi dicht 😅😀

Ook op mijn eten letten is een belangrijk onderdeel van werken aan versie 2.0 , maar hiermee alleen ga ik niet terug komen naar de kracht en het uithoudingsvermogen dat ik voor de longembolie had. O.a. voor mijn werk is het van belang dat daarin een flinke verbetering nog gaat komen.

Ik ben nu enkele keren bij de fysiotherapeut geweest en binnenkort wordt mijn fittest afgerond en zal er een plan opgesteld worden om mijn conditie verder te verbeteren. En dan komt het nieuws dat de sportscholen wellicht spoedig weer open gaan natuurlijk op het goede moment.

In de tussentijd alvast ook thuis aan de slag op de crosstrainer (15min – 5,5km afgelegd), de hometrainer (15min – 6,3km afgelegd) en zo nog wat oefeningen. Totaal een workout van ongeveer 50min en daarna wel de tong op de schoenen 😅. De laatste keer fitness was wel al ruim 10 jaar geleden voor mij. Maar als ik dat wat frequenter ga doen, dan zal dat hopelijk op den duur ook zijn vruchten afwerpen.

Hoe en wat het plan verder gaat zijn is nog even afwachten, maar hierover zal ik spoedig meer delen 👍🏻