5 april – 2 mei

Bij deze mijn 2e maandelijkse blog, sinds ik gestart ben met actief werken aan de verbeterde versie van mijzelf. Wandelen vind ik nog altijd prachtig om te doen, zeker nu de bloesem tijd is aangebroken. En dat de resultaten nu zichtbaar worden geeft een echte boost om dit vast te houden.

29 april – 2 mei ➡️ 20,34km
19 april – 25 april ➡️ 56,04 km
12 april – 18 april ➡️ 34,30 km
5 april – 11 april ➡️ 27,31 km

Totaal deze periode heb ik 137,99 km gewandeld, weer een beetje meer. Ik heb vaker het zelfde ‘vaste’ rondje van 10,5 km gewandeld, maar heb ook nieuw terrein ontdekt. Ook net buiten de gemeente Beek is het prachtig vertoeven. Kijk maar naar de foto’s bovenaan deze post.

Ik ben ook in deze periode van 120 kg afgevallen tot 115,4 kg 👍🏻. Wederom een goed resultaat. In verhouding wat minder dan vorige maand, maar ik heb dan ook minder calorieën geteld. Wel normale porties gegeten en nog steeds geen frisdrank of snoepgoed/zoetigheid. Een echt dieët volg ik eigenlijk niet, maar ik zal spoedig wat meer uitweiden over mijn eet gedrag. Ik zit nu op 29% van mijn doel bereikt. Uiteindelijk wil ik richting 85 kg, maar de volgende mijlpaal zou rond de 100 kg moeten zitten.

Als kers op de taart bleek de afgelopen periode dat mijn glucose (suiker) waardes al behoorlijk omlaag zijn en dat geeft ook meer energie, letterlijk en figuurlijk. Kijk bij de post hieronder voor meer informatie daarover 😀

Nu op naar de volgende periode, het wordt steeds warmer, eens kijken hoe het wandelen me dan afgaat, maar ik ben positief ingesteld 👍🏻.