Tussentijdse voortgang

Het begin hebben we gehad onderhand. Ik ben al aardig vertrouwd met mijn nieuwe levensstijl en opzich gaat het me goed af. Visueel begint het ook langzaamaan duidelijk te worden, kijk maar naar de foto’s hierboven. Vooral mijn gezicht oogt slanker. Slanker 😅, dat is hier (of waar dan ook) waarschijnlijk de 1e keer dat ik naar mezelf refereer met ‘slanker’.

Uiteraard heb ik nog een flinke weg te gaan, maar ik sta gelukkig niet meer aan de start. In het begin had ik er wel zin in, maar het leek zo ver weg. Maar toch door het gewoon te doen, ben ik vooruit gekomen. Vandaag heb ik 34,5 % van mijn doel bereikt. Sinds begin maart gewoon al even 1/3 van mijn strijd gehaald 😀. Van 127 kg naar 113,5 kg. Mijn suiker waardes van 12,1 nuchter, naar 6,0 nuchter 😀.

Wandelen, sporten, gevarieerd en gezond eten. Allemaal draagt het bij om mijn doel te bereiken, om versie 2.0 van mijzelf mogelijk te maken. Maar ook positief zijn en in jezelf geloven is een belangrijk punt. Zonder alle positieve reacties van mensen om me heen of online, zou ik het wellicht nog niet zo ver gered hebben. Dankjewel 👍🏻 daarvoor allemaal. En geloof aub ook in jezelf, als ik het kan, dan kan iedereen het 😀.